Nyitólap TRC's PlayGround Regisztráció

Belépés

Üdvözöllek Vendég | RSSVasárnap, 2018/01/21, 15:12
Főoldal » 2016 » Április » 15 » TRC kiakad 2. rész
21:07
TRC kiakad 2. rész

EREDETILEG EKKOR ÍRTAM: 2011-08-26 17:45:00

Avagy mi a tetves f**zért kell mindent cenzúrázni és megvágni???

Láttátok a poént amit a címben tettem? Lecenzúráztam egy szót :D. Általában azért szoktam cenzúrázgatni, mert sose tudom ki olvashatja a blogomat, és ha sértő nekik a szó és nem tudom vagy nem akarom elkerülni a leírását, akkor általában cenzúrázva írok mindent. A médiában is vannak ilyenek, pl. kisípolják meg egyebek. Ez kell is néha, mert egyes gyerekekben ez kárt tehet.

Node azóta fejlődött a média amióta én is gyerek voltam, sokkal kevesebb dolgot cenzúráznak a beszédben, viszont képileg mégtöbbet. Régebben simán adták a Dragon Ball stílusú meséket napközben, most meg este adnak hasonlóakat. Már az is baj ha a "Maúnika" c. pankrátoros vetélkedőben beszólnak egymásnak, de azt is csak azért nézte a jónép mert igazi meccseket lehetett vívni, és fogadásokat kötni hogy melyik ember fog nyerni. Valamint manapság olyan szép világ van, hogy nyugodtan lehet anyázni és s**rozni nyíltan, 12-es karikás filmekben. Régebben SEMMI ilyen nem volt (nem mintha hú de öreg lennék, de azért emlékszem énis a dolgokra hogy mik is voltak).

Nahmost én szeretem nézni a sok jó sorozatot, amit szintén cenzúráznak sokhelyütt. Emlékszem arra mikor a Dr. House-ban volt jópár jelenet amit kivágtak, biztos azért mert túlságosan erőszakosak voltak. Ilyen volt az amikor az egyik hullába bevezettek egy csövet, és kivágtak pár jelenetet itt, mint amikor a hullának elkezdett felpuffadni a hasa, megjegyezte az egyik doki hogy "Te, ez nem veszélyes?", mire jött a válasz hogy "Á dehogy! Csináljuk tovább". Elkezdett repedni a hulla gyomra, majd kezdett kifolyni belőle a dzsuva. Összenéztek és felrobbant a hulla, ráfolyt a dzsuva a dokira és kész. Ami alá van húzva, az MIND ki volt vágva. Miért? Talán azért mert túl erőszakos és undorító volt, azért.

De akkor olyat miért vágnak ki, mikor a buszsofőr mondja hogy szédült mert keveset ivott, erre Dr. House megjegyzi hogy ez mittudoménmilyen betegségnek is lehet a jele. Vagy az amikor mondják hogy mennek a beteghez, és akkor a beteg flörtöl az egyik ápolónővel, mondván hogy ha majd kijut a kórházból milyen jókat fognak majd mókázni együtt.

Az meg mindennek a teteje, mikor régen ment a Csillagközi Invázió, 18-as karikával, és van benne egy híres jelenet. Vannak a training pályán, ott lövöldöznek meg minden. Aztán az egyik csávó mondja hogy nem jól áll a fején a sisak. Leveszi a csávó hogy megigazítsa neki, és pont abban a pillanatban lőnek arra, szétmegy a csávó feje és meghal. Erre hősünknek, akinek az arcára fröccsen a vér, fura arckifejezése lesz, majd elkezd üvölteni hogy "FELCCSSSEEEEEEEEERRRRRRRR!!!", és mutatják felülről hogy szét van lőve a csávó feje (bár inkább csak véres a feje, konkrétan semmit se látni). Ha 18-as karikás az egész, akkor mi a f**znak kell kivágni azt hogy szétloccsan a feje??? MIÉRT???

No de nézzük azt ami miatt tényleg kiakadtam. Van egy sorozat, ami nekem nagyon tetszik, és a Retek Klubbon megy. Ez pediglen az Ezel (aminek muszáj olyan alcímet adni hogy Bosszú Mindhalálig). Most engem az nem érdekel hogy ti esetlegesen leszóljátok azt hogy én ilyeneket nézek, mert én nemsűrűn szoktam TV-t nézni, csak akkor ha valami érdemleges megy benne. Márpedig az Ezel az ilyen, kegyetlennagy az egész, főleg az hogy ilyen maffiózós. Az öreg csávó mindig tud valami újat mutatni, és ez poén :D

Szóval volt a napokban egy jelenet, amikoris az egyik főhőscsaj, Eysan öngyilkos akart lenni. De ekkor jött Kenan hogy megakadályozza (ő az ellenséges fővezír, ha így tetszik). Képzeljük el a jelenetet (akik látták azok előnyben vannak): Eysan fekszik a kádban, és egy kés van nála. Kenan leül mellé, mire mutatják Eysan-t ahogy a csuklójához szorítgatja a kést, de nem vágja el. Közben beszélgetnek hogy "Mit keresel itt Kenan? Hagyj magamra, hadd végezzek magammal"...stb. Kenan persze beszélj Eysan-nal hogy ez nem megoldás, és nem kellene megölnie magát és a többi. Eysan felkel a kádból, majd mondja Kenan-nak hogyha ő nem ölheti meg saját magát, akkor majd Kenan kinyírja őt, segít neki az öngyilkosságában. Kenan-nak átnyújtja a kést, aki szép lassan átveszi, majd Eysan kinyújtja a két karját, jelezvén hogy vágja el. Kenan odarakja a kést, de nem vág semmit, inkább megfogja Eysan kezét. Elmondja neki hogy őmiatta halt meg pár fontosabb karakter, ez miatt Eysan ideges lesz, és Kenan mondja hogy bűntesse meg őt ha akarja, ahogy akarja. Ekkor Eysan visszaveszi a kést, és 1x vagy 2x megszúrja Kenan-t a vállán (ha jól tudom ott). Aztán magyaráz neki valamit, majd elmegy Eysan, és Kenan is hazamegy.

AMI ALÁ VAN HÚZVA AZ VÉGIG KI VAN VÁGVA!!! Éppen ezért volt K**VÁRA érdekes mikor másnap néztem a részt, és Kenan fekszik otthon az ágyában, bekötözve, infúzió a karjában, és kérdezik tőle: "Hogy érzi magát?", mire válaszol: "Hogy érezheti magát azt akit megszúrtak?". Énmeg csak pislogtam hogy "MOST AKKOR MIVAN??? Most megszúrta őt valaki? Leszúrta magát mert elmondta Eysan-nak a dolgokat? Eysan szúrta le őt? Megvágta magát? Beleesett a késbe? MI A F**ZOM TÖRTÉNT???". És kénytelen voltam az adott jelenetet megnézni TÖRÖKÜL, felirat nélkül, hogy értsem mi az a 3 perc amit kivágtak. Lehet azért kellett kivágni mert "jujjj csúnya öngyilkos dolgok vannak benne", vagy azért mert "jujjj még csak 18:30 van de már leszúrtak valakit a TV-ben 12-es karika mellett". AKKOR ADJÁTOK KÉSŐBB A MŰSORT, DE NE VÁGJATOK KI ENNYIRE FONTOS DOLGOKAT!!!

Úgyhogy én mostmár úgy nézem az Ezel részeket, hogy megnézem a TV-ben, majd fogom és lehet újra megnézem törökül. Vagy egyszerre indítom el a kettőt, lenémítom a török változatot, a magyar hang megy alatta és így értem mit mondanak, ahol meg ki van vágva valami azt látom és észreveszem. Vagy letöltöm törökül és rakok alá angol feliratot, HA találnék hozzá (vagy találnék letöltési linket).

K**vajó hogy minden kib**zott s**rt meg kell vágni. Akkor ne is vetítsétek le, adjátok később és megvan a megoldás...

Megtekintések száma: 56 | Hozzáadta:: The_Reaper_CooL | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Belépés

Üzenőfal

Hírek
«  Április 2016  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Partnerek


(KIEMELT PARTNER)


Magyarítások PortálThe Gamers


RETRO_hun


RetroConsole
Games


Copyright The_Reaper_CooL © 2018Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz