Nyitólap TRC's PlayGround Regisztráció

Belépés

Üdvözöllek Vendég | RSSVasárnap, 2018/01/21, 15:28
Főoldal » 2016 » Április » 15 » Már csak 354 nap van hátra...
21:23
Már csak 354 nap van hátra...

EREDETILEG EKKOR ÍRTAM: 2012-01-01 00:28:00

Rögtön egy "hülyeséggel" kezdem az új évet, ami akár az utolsó is lehet...

Üdv mindenkinek! Elérkezett hát az idő, amikoris az emberiség 2012-t ír, új naptárat szerez, egy újabb évbe lép be, és elkezd aggódni azon, hogy vajon mennyi ideje van még hátra. Főleg úgy, hogy elméletileg ez év végén vége a világnak, egyesek szerint.

Hogy mi az én véleményem? Nos, nekem sok véleményem van ezzel kapcsolatban. Előszöris: Az egészet nem 100%-os forrásokból szerezték. Honnan tudnák akkor, hogy TÉNYLEG lesz valami? Másodszoris: Én már túléltem nem egy olyan világvégét, amikoris mondták, hogy nagy bajok lesznek (lásd 1999, 2000 és társaik). Szóval akkor most ennek mi az alapja?

Az, hogy a Maják állítólag megjósolták, hogy végetér az ő számításuk, az ő naptáruk, az ő "baktunuk". Jó, és ez most miért ilyen nagy szám? Azért, mert egyesek szerint a fordításban szerepel valami hatalmas esemény, valaminek az eljövetele, valaminek a vége, és valaminek a kezdete. Ergo a legtöbb ember szerint eljő a világvége 2012 December 21-én, és mind meghalunk... vagy mégsem???

Én szépen összegyűjtöttem azokat a dolgokat, amiket én úgy tartok, hogy TALÁN bekövetkezhetnek. Ezek között van saját ötlet, és van olyan, amire mások is gondoltak. Nemcsak leírom, hogy mégis mi történhet, de leírom, hogy mennyire "örülnék" ennek, és hogy mennyire veszélyes lenne a szituáció. Kezdem is!

 

Természeti katasztrófák tömkelege (földrengések, tsunamik, vulkánkitörések...stb)

Mennyire jó: Semennyire / Mennyire örülnék ennek: Egyáltalán nem

A természeti katasztrófák azok rosszak. Belegondoltam abba, mi lenne, ha egy hatalmas tsunami keletkezne, és elnyelne egy rakás partmenti települést. Nem hiszem, hogy Magyarországon ez bármilyen kárt okozna, de a földrengés okozhat. A földrengéstől jobban félek, mi lesz, ha összedől a ház? Vagy mégrosszabb: Ha kettéhasad a föld, és elnyel mindent? Ez sokkal nagyobb kárt okozhat, mint a tsunami, mert több helyen lehet földrengés. Ezért én ettől egy kicsit tartok, bár nem hiszem, hogy a világ minden részén földrengés lenne. A vulkánkitörést se tartom valószínűleg olyan sok helyen és Magyarországon, de attól még egy-két helyen megeshet.

 

Durva klímaváltozás

Mennyire jó: Egyáltalán nem / Mennyire örülnék ennek: Az sokmindentől függ

A klímaváltozás már megtörtént, csak lassacskán halad. Mennyi a valószínűsége annak, hogy egyetlen nap alatt hopp jégkorszak lesz, vagy hatalmas nagy hőség? Ez bárhol bekövetkezhet, és kipusztulhatnak állatok, növények, és akár mi is. Ez nem egy örömteli dolog, viszont én azt tudnám értékelni, ha mindig ilyen stabil 25-30 fokos meleg lenne. Lehet sokan most leszólnak, de inkább legyen kicsit melegebb, mint extrém szinten hideg. Nem szeretem a telet, no...

 

Világháború

Mennyire jó: Ha nem érint minket akkor talán jó / Mennyire örülnék ennek: A háború csúnya dolog!

Akár az is megtörténhet, hogy a nemzetek megőrülnek, mert elfogynak a Föld készletei, és háborúzni kezdenek. Ha az országunkat nem fenyegeti ez a veszély, akkor ez valamennyire "jó" lehet, de a háború sosem az. Mi lesz akkor, ha egyes országokra atomot dobnak? Az kegyetlenül szennyezné a légkört, tönkretenne rengeteg helyet a Földön, de ami mégrosszabb: Több millió ember pusztulna el. Ezért ettől én tartok, bár nem hiszem, hogy így jönne el a világvége.

 

Járvány

Mennyire jó: Ez nagyon gáz / Mennyire örülnék ennek: Viccelsz???

Van pár vírus, ami igencsak csúnya dolgot művelhet az emberrel. Az egy dolog, hogy itt-ott van járvány, lehet, hogy hamar abbamarad, és nem terjed szét. Viszont ha én megbetegszem, nem találkozhatok SENKIVEL se, nehogy megfertőzzem őket, kitaszított leszek...stb., és ez s**r érzés. Gyakorlatilag nem lehet majd kimozdulni otthonról és a többi. Márpedig a szeretteimet nem tenném ki ilyennek, szóval értitek, no...

 

Zombik

Mennyire jó: Kétesélyes / Mennyire örülnék ennek: Kétesélyes

Most lehet hülyének nézni, de mi van akkor, ha zombivá válnak az emberek, és akkor ellenük kell harcolni? Ha nem ismerősökről van szó, én szívesen besegítek, és szerintem a világ legtöbb Gamere is, mivel már tapasztaltak vagyunk XD. Lehet ez egy kicsit poénosra sikerült, de komolyan: Ha TÉNYLEG zombitámadás lenne, akkor kik vennék fel ellenük a harcot a katonaság mellett? Azért "örülnék" neki, mert megmutathatom, hogy én is Skill-es vagyok, és azért nem, mert akár elveszíthetem a szeretteimet, és az ismerősöket. Ráadásul akár úgy, hogy nekem kell kinyírni őket... o_o

 

Támadnak az űrlények!!!

Mennyire jó: Az attól függ / Mennyire örülnék ennek: Passz

Lehet, hogy az "eljövetel" arra utal, hogy jönnek az űrlények. És ráadásul el akarnak minket pusztítani. Ha megvan hozzá a technológiájuk, hogy eljöjjenek hozzánk, akkor lehet, hogy el is tudnak minket pusztítani 2 gombnyomással... vagy nem. Lehet annyira azért nem jók, és így TALÁN visszaverhetjük a támadást, ÉS még pár új dolgot is megtanulhatunk tőlük, felhasználhatjuk a technológiájukat...stb. Szóval AKÁR még jó is kisülhet belőle.

 

Barátkoznak az űrlények!!!

Mennyire jó: Nagyon! / Mennyire örülnék ennek: NAGYON!!!

És mivan akkor, ha az "eljövetel" arra utal, hogy jönnek az űrlények, RÁADÁSUL békés szándékkal? Én ennek nagyon örülnék, mert így végre felfedezhetünk egy új világot, új barátokra lelhetünk, és új technológiát ismerhetünk meg. Én ennek nagyon örülnék, mert végre nemcsak a Csillagok Háborújában láthatnék Wookie-t. Csak nehogy az legyen, hogy pár idióta elkezdi majd megtámadni őket, és akkor az egész emberiséget elkönyvelik, így aztán megtámadnak minket, amiről mint az előbb írtam, rohadtul nem jó dolog.

 

Felrobban a Nap

Mennyire jó: Hülye vagy??? / Mennyire örülnék ennek: >_>

Ha felrobban a Nap, akkor lehet, hogy tetűmód meleg lenne. Az is lehet, hogy szétrobbanna a Föld, megperzselődne mindenki, és ha túl is éljük, akár örök éjszaka is lehet. Ez márpedig rohadtul nem jó! Jah, ha örök éjszaka van, akkor meg hideg is lenne, a hideget (mint már írtam) UTÁLOM!!!

 

Nem történik lóf**z se

Mennyire jó: NAGYON! / Mennyire örülnék ennek: "Én megmondtam!"

Lehet, hogy SEMMI se fog történni. Lehet, hogy csak elfogyott nekik a kőtáblájuk, kiírtották őket, vagy megunták a számlálást (esetleg kifogyott a tinta a tollból, höhö). És persze ismét eltelne egy év világvége nélkül... és most kapcsolok! Mitől világvége? Számunkra vége lenne mindennek, de a világegyetem hatalmas, így nem lenne vége az egésznek, csak a mi világunknak. Így nézve ez semmi, de számunkra ez lenne a minden.

 

 

Ezek az esélyes dolgok, hogy hogyan érhet véget a mi világunk. Ha mégse lenne világvége, már tudom, hogy mit fogok csinálni. Nem mondom el, de az biztos, hogyha nem lesz világvége, akkor jövőre ekörül újra hallani fogtok rólam (meg előbb is, de értitek, no).

Megtekintések száma: 54 | Hozzáadta:: The_Reaper_CooL | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Belépés

Üzenőfal

Hírek
«  Április 2016  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Partnerek


(KIEMELT PARTNER)


Magyarítások PortálThe Gamers


RETRO_hun


RetroConsole
Games


Copyright The_Reaper_CooL © 2018Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz