Nyitólap TRC's PlayGround Regisztráció

Belépés

Üdvözöllek Vendég | RSSVasárnap, 2018/01/21, 15:24
Főoldal » 2016 » Április » 15 » Mafia II demó
19:51
Mafia II demó

EREDETILEG EKKOR ÍRTAM: 2010-08-11 11:09:00

Kipróbáltam, tetszett, és még véleményt is írok róla!

Most belőttem az X360-ast, szépen ráraktam a Mafia II demóját, és el is indítottam. Bejött a jó kis menü, végül a játék is elindult.

Felhívták főhősünket, Vito-t, hogy le kell lőni egy kövér parasztot, mert nemsokára elérkezik egy borospincés-raktáros helyre. Oké!

Tehát felvettük a telefont, elmondták ezt (meg előtte volt egy kis flashback), majd szétnézhettünk a házunkban. Ami rögtön feltűnt az az, hogy rengeteg dolgot lehet csinálni. Igaz hogy a GTAIV-ben TV-t lehet nézni, ami nekem nagyon bejön, de itt a hűtőből kilehet venni a kaját és megenni, lehúzni a WC-t, megengedni a vizet a kádba...stb...stb. Jó, itt nemlehet TV-t nézni (vagy csak a demóban nemlehet, kitudja), viszont a konyhában annyit láttam, hogy rálehetett nézni valamire az akciógombbal. Nemláttam a szöveget, mivel kicsit kicsi a TV-men, des emmi baj. Rányomok, erre bejön egy Playboy oldal, rajta didkós nénivel. Mondom ejjj :D

Jól nézett ki meg minden, de ha belegondolunk abba, hogy ez korabeli, valós Playboy újságból van, és a játék 1940-1950 körül játszódik, akkor a képen található didkós néni már 70-80 vagy több éves is lehet, netán már nem is él. Tudom ez most morbid volt, de muszáj volt leírni :D

Miután kigyönyörködtem magam a házban (meg a néniben), elindultam kifelé. Amint kiléptem a házból rögtön beletolta a játék a képembe, hogy "Ez csak egy demó, 10 perced van eljutni a küldetés helyszínére!", valamint jobbfelül megjelent a számláló. Oké! Nézzünk szét hogy van-e valami a garázsban!

Van! Vagy 3 autó van egyszerre ott. Nem szólom le a játékokat azért, mert 1-2 dolog túlságosan vagy egyáltalán nem realisztikus, de a GTAIV-ben a ház elé parkolt járgány a miénk, vagy ami a garázsba befér. Itt viszont szerintem annyi járgány fér be, amennyit akarunk. Ez nem gáz, mondom, sőt! Több cuccost gyűjtök majd be, és örülni is fogok neki :)

Kiválaszottam kis szürke járgányomat, majd elindultam a küldetés felé. Benyomtam a Speed Limit-et, van időőőnk! Meg amúgyis szétnézek a városban. Gyönyörűen néz ki, és hű a korszakhoz. Mindenhol korabeli autók, épületek, poszterek, ruhák...stb, nagyon ad a hangulathoz! És a kocsiban hallható zene is jó, ami mellesleg szintén korabeli.

Ahogy így haladtam, láttam a térképen egy kis ikont, ami fegyvert ábrázolt. Hohó, fegyverbolt!!! Mivel lövöldözés lesz, nem ártana ha lenne nálam valami lőfegyver, netán több is. Így leparkoltam a kocsival (ha azt parkolásnak lehet nevezni), majd kiszálltam, és bementem a boltba. A boltban odamentem a pultoshoz, aki kedvesen ki is szolgált engem. Ilyenkor lehetett körülnézni a jobbra-balra gombokkal, hogy milyen fegyverek vannak neki. Ha megveszek egyet, akkor eltűnik a polcról, valamint a lőszerek is eltűnnek. Mivel nemtudtam tesztelni, csak sejteni tudom, hogy ez úgy működik, hogy hiába van náluk több millió, ha a polcról elfogy a lőszer, akkor többet nemtudunk venni, pont. A bolt készlete is véges, ugye... Bezzeg a garázsban bármennyi autónk lehet (csak viccelek :D).

Továbbmentem, annak tudatával hogy van nálam egy shotgun, egy magnum és egy másik kispisztoly, majd hirtelen megláttam egy másik ikont a térképen. Kiszálltam a kocsiból, nézelődtem hogy ez mi is lehet, mikoris észrevettem hogy ez egy étterem!!! Csakhogy 5 percem van elmenni a küldetés helyszínére, úgyhogy majd később megnézem. Viszont sejtem, hogy bemegyünk, kajálunk, felnő az életerőnk oszt jóvan. Netán pár kaját haza is lehet vinni, majd kiderül.

Végül megérkeztem a helyszínre. Ott beszélgetett Vito a haverjával meg egy másik maffiózóval, miközben várták a célpontot. Aztán megjött a célpont, de a rakodómunkások elárulták hogy ottvagyunk, és tüzetnyitottak ránk. Kezdődik a móka! Vito az ablakhozmegy, szép, nagy gépfegyverrel, majd lőhetünk. Szanaszétlövöm az autókat, mindegyik szanaszét robban, mire a haver megjegyzi: "Ne puffogtasd már azt a s**rt mert mindjárt megsüketülök!!!". Itt már éreztem, hogy ez hangulatos kis játék lesz :)

Lefutottunk az emeletről, ki az utcára, majd be a túloldalon lévő raktárba. A legfontosabb dolog már ki is derült: Ha nem vagy fedezékben, két másodperc alatt lelőnek. Igen, ha vársz folyamatosan gyógyul az életerőd, de ettől függetlenül hamar meglehet halni. Nem, nem haltam meg, csak észrevettem hogy vészesen csökken az életerő néha.

Lövöldöztem, fedezékbe vonultam (ahonnan mellesleg nemlehet vakon tüzelni, muszáj célozni), szétlőttem mindent és mindenkit akit láttam, közben vicces jelenetek is voltak. Pl. megyünk fel egy lifttel, Joe, a haverunk elkezd piálni (borospincés helyen van mit inni, nah :D). A másik meg leszólja, hogy ne igyon munka közben, haláli :D

Végül eljutottunk a célponthoz, aki könyörgött hogy ne lőjjük le. De a maffiózó bácsi elbúcsúzott tőle, majd meghúzta volna a ravaszt, de a csávó orvul hasbalőtte!!! Erre Vito és Joe mérgesek lettek, és szitává lőtték a csávót. Baj van, mert maffiózó barátunk vérzik (nemcsoda, ha hasbalövik az embert...), úgyhogy gyorsan el kell vinni orvoshoz. Ki kell jutni a raktárból!

Elkezdek kifelé menni, mire látom hogy az egyik lelőtt ellenfélnek ottvan a Thompson-gépfegyvere az egyik ládikón. Okés, akkor most felveszem. Megnyomom az akciógombot, de nem vette fel a fegyvert, helyette... DIDKÓS NÉNI!!! Merthogy az is volt ott, nem vettem észre, és bejött ahelyett hogy valami fegyót szereznék. Jó, megint megnézhettem egy gyönyörű nénit, aki mostmár nem feltétlenül néz így ki :) Aztán felkaptam a Thompson-t, mert az igazi maffiózós fegyó, és végigmentem az épületen. Ellenfél sehol se volt, úgyhogy örültem, viszont kigyulladt a raktár! Úgyhogy sietni kellett, mire valakik berúgták a szemben lévő ajtót. Újabb ellenfelek!!!

Thompson elő, és miközben nyomultam előre szanaszét lőttem mindenkit (hűűű de jól is nézett ki :) ). Aztán ide-oda mentünk, és nagynehezen kijutottunk az épületből, beültünk a kocsiba. Elmondta a barátunk, hogy hova is kell menni orvoshoz, el is indultam, mire jelzett hogy köröz a rendőrség. Nyomultam amilyen gyorsan csak tudtam, át is akartam menni a hídon, mire szemből rendőrök állták el az utat kordonnal, és sok fegyverrel. Aztán mögöttünk is ez volt, szinte nem lehetett megmozdulni. És a rendőrök türelmetlenek, mindjárt szétlövik a kocsit velünk együtt, és ki kellene szállnunk. De az nemjó!!! "Vito, csinálj valamit!!!!!!", mondta Joe, és Vito vicsorított egy kicsit, majd......... TO BE CONTINUED.

Hatalmas volt a demó, nekem nagyonis bejött. Lehet hogy leszólnak majd páran, de ez a játék NAGYON hangulatos volt. Annyira, hogy jobban bejött mint a GTAIV. Mondjuk az is hangulatos volt néha-néha, de nem mindig. Ez meg végig izgalmas volt. Talán azért is, mert ilyen régi korban játszódik, és az valahogy hangulatosabb, mint olyan dolgot látni, amit már most tapasztalunk.

Én biztos hogy követni fogom Vito kalandjait. És ti? :)

Megtekintések száma: 37 | Hozzáadta:: The_Reaper_CooL | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Belépés

Üzenőfal

Hírek
«  Április 2016  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Partnerek


(KIEMELT PARTNER)


Magyarítások PortálThe Gamers


RETRO_hun


RetroConsole
Games


Copyright The_Reaper_CooL © 2018Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz