Nyitólap TRC's PlayGround Regisztráció

Belépés

Üdvözöllek Vendég | RSSVasárnap, 2018/06/24, 02:13

EREDETILEG EKKOR ÍRTAM: 2013-05-08 19:34:00

Megjelent a FUSE c. játéknak a demója, kipróbáltam, és elmondom, hogy mit gondolok róla.

Egy kis háttértörténet: Még annó réges-régen az E3-mon bejelentettek egy játékot, aminek a címe Overstrike volt. Akit érdekel, az ITT nézhet róla egy trailert. Annyira azért nem éri meg, mert habár a videó roppant mód hangulatos, a játékot azóta "kissé" átdolgozták stílus-ügyileg, történetileg és a többi, de mondjuk úgy, hogy a lényeg megmaradt. Így lett ebből a játékból a FUSE.

Nos a FUSE egyáltalán nem olyan hangulatos, vicces, poénos...stb, mint a fentebb látható trailer. Kiszedték a viccesebb jeleneteket, a karakterek komorabbnak néznek ki, mondjuk úgy, hogy ... Tovább »

Megtekintések száma: 145 | Hozzáadta:: The_Reaper_CooL | Dátum: 2016/04/15

EREDETILEG EKKOR ÍRTAM: 2013-04-22 12:38:00

Ebben a bejegyzésben egy kicsit leírom a Monster Hunter eddigi történetét, fontosabb játékelemeit, illetve azt, hogy mit látok vagy várok a közelgő Monster Hunter Online-ról.

Annó réges-régen megjelent egy játék, ráadásul konzolra, és nagyon sokan játszottak vele, manapság is játszanak vele, és az se volt semmi teljesítmény, hogy ez volt a legelső olyan konzolos játék, ami MMO-ként működött. Ez volt a Phantasy Star Online DreamCast-re. Hogy hogy jön ez ide a Monster Hunter-es bejegyzéshez? Olvass tovább!

Szóval volt ez a PSO, ami igencsak híres játék volt. Megcsináltuk a karakterünket, kasztot választottunk, majd beléptünk egy valamennyire véletlenszerűen generált világba, ahol szörnyeket öltünk Sci-Fi környezetben, ... Tovább »

Megtekintések száma: 383 | Hozzáadta:: The_Reaper_CooL | Dátum: 2016/04/15

EREDETILEG EKKOR ÍRTAM: 2013-04-08 20:40:00

Most egy NAGYON HOSSZÚ Blogbejegyzés következik, ahol a MAR5-öt fogom elemezni

Nos, ismét itt a MAR, vagyis a Magyar AMV Rettenet, méghozzá az ötödik része, amit én tűkön ülve vártam. Hogy miért? Azért, mert beküldtem videókat, szám szerint tizenhármat (azaz 13-at), hátha bekerülnek. "ÁCSI!!!", gondolná az, aki korábban olvasta a blogomat, "Nem azt mondtad, hogy NEM küldesz be videókat a következőre???". Igen, ezt mondtam, nem is tagadom, DE!!! Akkoriban egy szavazásos rendszerrel kerültek be a videók, mint ahogyan azt ki is veséztem, és ez teljesen átláthatatlan volt. Most viszont megmondták, hogy a régi, jól bevált rendszerrel kerülnek be a videók, ami azt jelenti, hogy lesz egy 3-4, max. 5 tagú zsűri, ... Tovább »

Megtekintések száma: 129 | Hozzáadta:: The_Reaper_CooL | Dátum: 2016/04/15

EREDETILEG EKKOR ÍRTAM: 2013-03-30 23:51:00

Kratos legutolsó (biztos???) kalandját sikerült lezúznom, és most beszámolok nektek az élményeimről.

Legelőször is hadd köszönjem meg Bona barátomnak, aki beszerezte nekem a játékot, az ő segítsége nélkül nem vihettem volna végig ezt az epikus kalandot. Köszönöm, Bona! ^^

És most nézzük a játékot: A játék HATALMAS! :D. Jó, ezt gondolom mindenki sejthette, de kezdjük hát a véleményezést. A történet kissé fura, mivel úgy kezdődik, hogy Kratos le van láncolva, és épp egy kedves hölgy, Megaera próbál belénk jómodort nevelni. Miután alaposan lezúzzuk őt, Kratos elgondolkozik azon, hogy hogyan is jutott el idáig…

…itt indul be a történetünk, visszautazunk egy kicsit az időben gondolatban, és így mesé ... Tovább »

Megtekintések száma: 157 | Hozzáadta:: The_Reaper_CooL | Dátum: 2016/04/15

EREDETILEG EKKOR ÍRTAM: 2013-03-19 17:08:00

Avagy hogyan tűnt el a semmiben cirka 3.000 Ft-om pár pillanat alatt

Emlékszik mindenki a Humble Bundle-re gondolom. Rengeteg jó kis Indie játékot lehet megvásárolni egészen aprócska összegekért. Ha akarom, megvehetem akár 2 Ft-ért is az egészet, de úgy nem kapok Steam kódot, márpedig a lényeg ebben rejlik. Hogyha Steam-es kódot is szeretnék, akkor 1 dollárnyi összeget, pontosabban 235 HUF környékén kell perkálnunk. Az igazi móka csak ez után következik: Egyes játékokért extra pénzt kell fizetni, vagyis "Fizess többet az átlagnál". Ha sikerül többet fizetnünk, akkor megkapjuk az extra játékokat is.

A mostani Humble Bundle főleg az Androidos játékosokat célozza meg, de tudni kell, hogy mindegyik játék kapható PC-re is. Így megvás ... Tovább »

Megtekintések száma: 147 | Hozzáadta:: The_Reaper_CooL | Dátum: 2016/04/15

EREDETILEG EKKOR ÍRTAM: 2013-03-06 00:19:00

Avagy már megint írok valamiről, ami már megint egy szánalmas emberről szól. Már megint......

Üdv néktek!

Hű de régen írtam ide :D. És most, hogy megint írkálok, már megint miről kell írnom? Igen, tudom, a címben már le van írva, de azért itt is közlöm: A suttyó fordítókról.

A múltkor már kielemeztem a Magicka és az Orcs Must Die! fordítások kapcsán kedves Patrik2991 gyermeket, de most úgy éreztem, hogy ismételten írnom kell a mostani eseményekről. Ugyanis miután alaposan lehordtam őt, ő tovább fordított játékokat. Ezzel nekem semmi bajom nincsen, fordítgassa csak nyugodtan, az a jó, ha minél több emberhez kerül a fordítása. Még egyszer: Minél TÖBBHÖZ kerül.

A napokban ismét elkezdett aktívan fordítga ... Tovább »

Megtekintések száma: 134 | Hozzáadta:: The_Reaper_CooL | Dátum: 2016/04/15

EREDETILEG EKKOR ÍRTAM: 2013-02-03 18:40:00

A címben szerepel egy alcím, ami igaz: TÉNYLEG lezúztam a DmC-t, és leírom a véleményem róla. Hosszú lesz, NAGYON hosszú, de olvassátok el, HA MERITEK! ITT A BEJEGYZÉS FOLYTATÁSA!!!

AZ ELŐZŐ RÉSZ TARTALMÁBÓL:

"Négy generátort kell beüzemelnünk, hogy tovább juthassunk, és ehhez négy különböző alagútba kell mennünk. Okés, kezdjük! Ezek a Dreamrunner-ek kezdenek erősen a God of War szatírjaira hajazni, mármint annyira idegesítőek. Egy ilyen pörgős cucc beindítása után kékes lézer ment szerteszéjjel a teremben, beaktiválva az első generátort, aminek egy részét középen ütéssel kellett betájolni. Kisebb logikai rész, hinnye, ilyet is tud a játék (így a legvégén). Gyorsan betájlotam az ... Tovább »

Megtekintések száma: 142 | Hozzáadta:: The_Reaper_CooL | Dátum: 2016/04/15

EREDETILEG EKKOR ÍRTAM: 2013-02-03 18:32:00

A címben szerepel egy alcím, ami igaz: TÉNYLEG lezúztam a DmC-t, és leírom a véleményem róla. Hosszú lesz, NAGYON hosszú, de olvassátok el, HA MERITEK!

Most ahelyett, hogy elkezdeném leírni, hogy ez az „új” „Devil May Cry” játék, ami amúgy rohadtul nem az, és olyan főhős van benne, akinek egy csöppnyi köze nincs az eddigi részek Dantejához, ehelyett inkább fogom, és in medias res belevágok a játék elemzésébe. Majd közben ha lesz megjegyzésem, úgyis észre fogjátok venni, és akinek nem tetszett a demós értékelésem (amit korábban olvashattatok), akkor azok most menjenek el. Köszönöm ^^. Elöljáróban még annyit, hogyha akarom megemlítem a korábbi Devil May Cry részeket, vagy egyes elemeiket, de ezt kevésbé ... Tovább »

Megtekintések száma: 149 | Hozzáadta:: The_Reaper_CooL | Dátum: 2016/04/15

EREDETILEG EKKOR ÍRTAM: 2012-11-30 20:21:00

Ismét beletekintünk egy kicsit a fordítgatás, az ígérgetés, a szemétkedés és egyéb rejtelmeibe a Magicka fordításán keresztül!

Üdv ismételten! Mint tudhatjátok, volt egy blogbejegyzés hasonló címen, és most eljött az idő, hogy megírjam a második és TALÁN befejező részét.

Röviden és tömören: Elkezdtem annó fordítani a Magicka-t, és egy Patrik2991 nevű hülyegyerek egyén szintúgy elkezdte, aztán ment a kritizálás az ő részéről, hogy így meg úgy s**r az én fordításom, az övé sokkalta jobb. Mikor közelebbről megnéztem, sokkalta rosszabb volt mint az enyém, és hiába kritizáltam, semmit se tett ez ellen, sőt, megmondta, hogy jobb lesz az ő fordítása, mint az enyém. Éppen ezért amikor kijön a leg ... Tovább »

Megtekintések száma: 155 | Hozzáadta:: The_Reaper_CooL | Dátum: 2016/04/15

EREDETILEG EKKOR ÍRTAM: 2012-11-24 18:55:00

Ismét PlayIT, ismét mentünk, ismét blogolok, mert ez a dolgok rendje már réges régóta :D

Szóval idén is volt PlayIT, már másodjára. Természetesen már jó előre szervezkedtünk, hogy ki-mikor ér rá, ki jön el, melyik nap jön...stb, mivel ez most kétnapos volt, és jó lenne a többiekkel ugyanazon a napon elmenni. Ott voltunk, vége volt, elfáradtunk, és most egy kisebb két órányi pihenő után leírom, hogy mik az élményeim, és hogy miket csináltunk ott.

Reggel korán kelve a vonatnál találkoztam Misi baráttal. Vele egy halom rendezvényre elmegyünk (ha van időnk és pénzünk :D), szóval ez így már adott volt. Már csak a többieket kellett megtalálni, nomeg odajutni a helyszínre. Időközben odaadtam Misi barátnak az ... Tovább »

Megtekintések száma: 150 | Hozzáadta:: The_Reaper_CooL | Dátum: 2016/04/15

« 1 2 3 4 ... 13 14 »
Belépés

Üzenőfal

Hírek
«  Június 2018  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Partnerek


(KIEMELT PARTNER)


Magyarítások PortálThe Gamers


RETRO_hun


RetroConsole
Games


Copyright The_Reaper_CooL © 2018Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz