Nyitólap TRC's PlayGround Regisztráció

Belépés

Üdvözöllek Vendég | RSSVasárnap, 2018/06/24, 02:10

EREDETILEG EKKOR ÍRTAM: 2010-07-30 21:33:00

Ismerősen cseng a neve? Lehet, de az is lehetséges, hogy még nem láttad! Olvasd csak el ezt a szöveget de rögtön! :D

Üdv! Újra ittvagyok, és most egy vidámabb témáról írok, méghozzá animékről. Jó, lehet ez az anime nem feltétlenül vidám, de én élveztem minden percét.

De honnan ismerős ez a cím, hogy Umineko no Naku Koro ni? Segítek: korábban írtam már egy hasonló nevű animéről, a Higurashi no Naku Koro ni-ről. Mindkettőnek azonos a felépítése, akárcsak a nevük. Utóbbinak a neve az lehetne angolul és magyarul, hogy "When Cicadas Cry", "Amikor a kabócák sírnak", ennek meg az, hogy "When Seagulls Cry", "Amikor a sirályok sírnak". Szeretem néha úgy fordítani magyarra a címüket, hogy "Ahol", és nem úgy hogy "Amiko ... Tovább »

Megtekintések száma: 247 | Hozzáadta:: The_Reaper_CooL | Dátum: 2016/04/15

EREDETILEG EKKOR ÍRTAM: 2010-07-30 10:58:00

Sokan (köztük énis) gyakran gondolják vagy mondják ki ezt a mondatot. Vajon miért?

Biztos veletek is előfordult már hogy láttatok valakit valamilyen dolgot csinálni, mikor megcsóváltátok a fejeteket és aztmondtátok: "Hát ez nagyon béna, én biztosan sokkal jobban megtudnám csinálni."

Például mikor látjátok ahogy valaki parkol az utcán, és akkor így meg úgy szenved a parkolással, nemcsak idegesek vagytok rá, hanem gondoljátok hogy "Én ezt biztosan sokkal jobban megtudnám csinálni".

De miért? Szerintem ez azért van, mert bizonyítani akarunk folyton, hogy mi igenis jobbak vagyunk, főleg azok akik szeretnek versengeni mások ellen. Énis ilyen vagyok, nem titkolom, de tényleg van 1-2 olyan dolog, amit nem feltétlenül versengésből szeretn ... Tovább »

Megtekintések száma: 121 | Hozzáadta:: The_Reaper_CooL | Dátum: 2016/04/15

EREDETILEG EKKOR ÍRTAM: 2010-07-29 22:43:00

Újabb panaszkodás jön, de ezúttal egy kis elemzés is jön az emberekről

Én nagyon segítőkész vagyok. Lehet nemtudják sokan rólam, pedig igaz. Ez az egyik legjobb tulajdonságom, és egyben a legrosszabb is.

"Mi a legjobb tulajdonságod?"
"Túl segítőkész vagyok"
"Az nagyon jó! És mi a legrosszabb?"
"Túl segítőkész vagyok..."

De tényleg. Legyen szó BÁRMIRŐL, én mindig segítek mindenkinek, aztán meg jól átb**znak, vagy ha én kérek segítséget, akkor meg senki se segít. Olyanokat nem mesélek most mikor pénzt adtam kölcsön és nem kaptam vissza, vagy hasonlók, hanem olyanról, amit el lehet mesélni bárkinek.

Pl. a mostani esetet, ami ma történt. Pontosabban nem ma, de ha úgyvesszük akár ma is történhet ... Tovább »

Megtekintések száma: 116 | Hozzáadta:: The_Reaper_CooL | Dátum: 2016/04/15

EREDETILEG EKKOR ÍRTAM: 2010-07-22 23:30:00

Néha bennem is felmegy a vérnyomás, így most ezt elmesélem nektek

Igen, én nagyon türelmes tudok lenni, de van hogy egy-két dolgon felhúzom magam, legyen az valós dolog, vagy játékban történő cucc. Most utóbbiról fogok beszélni, mert előbbieket nemsűrűn osztanám meg veletek (hacsak nincs hozzá kedvem).

Ma úgydöntöttem hogy lezúzom a Resident Evil 5 DLC-ket konzolon. Mivel a legelső DLC-t, a Lost in Nightmares-t már lezúztam egyszer, így azzal könnyű dolgom volt. A második DLC-t viszont a feléig vittem el, mert onnantól kezdve nagyon brutális lett.

AKI LE SZERETNÉ ZÚZNI A DLC-KET, AZ NE OLVASSA EL AZ ALÁBBI CUCCOKAT, MERT SPOILERES!!!

Kezdjük hát a Lost in Nightmares-szel! ... Tovább »

Megtekintések száma: 116 | Hozzáadta:: The_Reaper_CooL | Dátum: 2016/04/15

EREDETILEG EKKOR ÍRTAM: 2010-07-20 01:17:00

Miért ajánlom hogy megnézzétek ezt az animét? Olvassátok el! :D

Én szeretem az animéket. Legelső komolyabb animém az Elfen Lied volt a maga 13 részével, plusz azzal a kis OVA-val ami mellette volt. Az anime ugye japán eredetű rajzfilm/mese/animációs remekmű, nevezzétek annak aminek akarjátok, én az animénél maradok. Az OVA meg ilyen mellékszáll, kiegészítés, új történet...stb, a lényeg hogy kötődik az eredeti műhöz így vagy úgy.

A Higurashi no Naku Koro ni több részre (évadra) van bontva, ezek sorjában: Higurashi no Naku Koro ni, Higurashi no Naku Koro ni KAI, Higurashi no Naku Koro ni REI, és van egy OVA is, a Higurashi no Naku Koro ni - Nekogoroshi Hen. Aki azon tűnődik, hogy ezt most fejből írtam-e le, annak elmondom, hogy igen :)

A címe az animének eg ... Tovább »

Megtekintések száma: 212 | Hozzáadta:: The_Reaper_CooL | Dátum: 2016/04/15

EREDETILEG EKKOR ÍRTAM: 2010-07-19 00:59:00

Ez már a negyedik alkalom hogy megújult az oldalam, illetve megtudhatjátok miért szeretem az MH-t

Üdv mindenkinek! Legutóbb olyan 16 nappal ezelőtt írtam (mondom hogy nemsűrűn szeretek blogolni...), úgyhogy gondoltam valamit írok, többek között mert unatkozom, meg ha már van blog akkor írjak is valamit :D

Szóval van nékem egy Monster Hunter-es oldalam, ahová várom szeretettel az MH rajongókat, folyton bővül, új dolgok kerülnek fel....stb. Tehát lehet kattintani IDE.

Most mese következik! Annó régen mikor megkaptam a PS2-met, nézelődtem, hogy milyen játékokat érdemes rá megszerezni. Láttam hogy van a Monster Hunter-ről videó, mondom jólvan, de úgy mégis mi ez??? "Nagy sárkányokra kell vadászni középkor-szerű környezetben". Hhhmmm... sárkányokat szeressük, a ... Tovább »

Megtekintések száma: 290 | Hozzáadta:: The_Reaper_CooL | Dátum: 2016/04/15

EREDETILEG EKKOR ÍRTAM: 2010-07-03 15:52:00

Épp most zúztam a Naughty Bear-rel röpke 1 órát, és kissé beteg a játék. De jó!!! :D

"Miért vagy szomorú Naughty Bear? Nem hívtak meg téged a születésnapi bulira? Sebaj, vigyél ajándékot!", viszi, kiröhögik, majd mérgesen hazamegy és eldobja az ajándékot "Nemtetszett az ajándék amit csináltál? Nincs semmi baj, akkor most mérges vagy? Akkor csintalankodj velük egy kicsit!"

Így indul a játék története. Azért leszünk pszichopata mackók, mert nem úgy sikerült a születésnapi party-ra való belépésünk mint ahogy az kellett volna. Így mackónk agya elborul, és meg akarja szivatni a népet. Kb. ennyi a játék dióhéjban, node arra senki se gondol, hogy ez annyit jelent hogy "Manhunt gyerekeknek". Merthogy menni kell, és gyilkolászni aranyos, tündi-bündi mackókat. És eléggé kegyetlen módokon ... Tovább »

Megtekintések száma: 114 | Hozzáadta:: The_Reaper_CooL | Dátum: 2016/04/15

EREDETILEG EKKOR ÍRTAM: 2010-07-02 22:45:00

Ma VÉGRE zúzhattam a Kane and Lynch 2 demójával, és most megosztom a véleményem veletek.

A Kane and Lynch nekem nagyon bejött mikor megjelent, annak ellenére hogy sokan lehúzták. Voltam a legelső Budapest GameShow-n, és ott játszhattam vele. Érdekes hogy egyesek tőlem kérdezték, hogy itt meg ott mit kell csinálni. Mondjuk ez más BGS-en is előfordult, vagy máshol (pl. bevásárlóközpontban), de nemtudom... Nekem kell tudni mindent? :D (Raptor barátom: Vagy csak szimplán látszik hogy irtónagy kocka vagy XD) És nekem NAGYON bejött, de hazajöttem, láttam pár BGS-es beszámolót, pl. "A grafikája irtózatosan s**r"; "Ez a játék nem lenne rossz, de milyen grafikája van már?"; "Úgy néz ki mint egy PS2-es játék"...stb...stb. Érdekes, hogy én mégis elszórakoztam vele, és jó volt vele ... Tovább »

Megtekintések száma: 187 | Hozzáadta:: The_Reaper_CooL | Dátum: 2016/04/15

EREDETILEG EKKOR ÍRTAM: 2010-07-02 01:19:00

A címben szereplő dologról írok alant, meg egy kis elemzést is mellékelek

Anime... Az esetek 90%-ban japánban készült animációs mese. Persze nem mese, hanem anime, de ez most nem fontos. Animének nevezzük és kész. Mindenki látott már legalább egyet, ha meg nem, kapcsolja be bármikor a TV-t, és nézze meg hétvégenként mi megy a TV-ben reggelente, vagy esténként nézze az Animax-et (hogy annak milyen reteks**r szinkronjai vannak néhol...)

De most nem fogom elemezni hogy milyenek vannak, meg milyen jók, hanem három nagy animéről fogok mesélni, és az én nézőpontomról. Megjegyzem, hogy amit most írok le, az CSAK az én véleményem, másoké gyökeresen eltérhet ettől (el is tér...), és lehet egyeseket megsért. Előre is bocs!

Szóval ez a három nagy anime szerintem a One Piece, a Naruto és a Bleach (a Dragon Ball- ... Tovább »

Megtekintések száma: 118 | Hozzáadta:: The_Reaper_CooL | Dátum: 2016/04/15

EREDETILEG EKKOR ÍRTAM: 2010-07-01 23:16:00

Van egy kisebbfajta bajom, ami már nagyon zavar engem. Erről mesélek most.

Kevés MMO-val játszok, de amikkel több időt töltök el az átlagnál (ami nálam lehet 2-3 óra), azokra az a jellemző, hogy van bennük valami, ami miatt nagyonis le tudnak kötni.

Vegyük sorra nálam mi kell ahhoz, hogy egy MMO hosszú távon le tudjon kötni.

1. Lehetőleg legyen ingyenes. Az se baj ha fizetős, de akkor az ÖSSZES dolognak össze kell jönnie, amit itt felsorolok. Lehet hogy durva, de talán a legutolsónak kell a legjobban megvalósulnia.

2. A grafika nem fontos annyira. Mivel én nem vagyok olyan, hogy "AZTAK**VA MILYEN GRAFIKÁJA VAN ENNEK!!!" ember (és ez a mondat lehet negatív vagy pozitív amit az adott játékra mondok, és idézőjelbe írtam), így felőlem lehet 2D-s, felülnézetes, 3D-s, a legfontosabb az, h ... Tovább »

Megtekintések száma: 106 | Hozzáadta:: The_Reaper_CooL | Dátum: 2016/04/15

« 1 2 ... 11 12 13 14 »
Belépés

Üzenőfal

Hírek
«  Június 2018  »
HKSzeCsPSzoV
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Partnerek


(KIEMELT PARTNER)


Magyarítások PortálThe Gamers


RETRO_hun


RetroConsole
Games


Copyright The_Reaper_CooL © 2018Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz